Subscribe:

Swimwear Trends!

swimweat-trends-spring-summer-2012 Οι διακοπές του καλοκαιριού είναι πολύ κοντά,κάτι το οποίο μπορεί να σας κάνει εξίσου χαρούμενες μα και λίγο ανήσυχες,καθώς ορισμένες από εσάς ίσως να μην έχετε βρει το κατάλληλο μαγιό για την παραλία.Σε αυτό το άρθρο θα βρείτε 8 trendy προτάσεις,για όλα τα γούστα!
Prints: Όλων των ειδών τα prints θα δείχνουν άψογα πάνω σε μαγιό!Τα floral,τα tribal καθώς και λεοπάρ,τιγρέ,ρίγες γενικότερα μπορούν να είναι πολύ καλές επιλογές!
printed swimsuitfloral-printed-swimwear

One shoulder: Ακριβώς όπως τα one shoulder φορέματα,έτσι και τα ανάλογα μαγιό έχουν γίνει πολύ δημοφιλή,και θα συνεχίσουν να κάνουν τις εμφανίσεις τους τόσο σε αποκλειστικές επώνυμες κολεξιόν,όσο και σε μια ευρεία από πιο οικονομικά προσιτές μάρκες!one-shoulder-bikinione-shoulder-bikini

Cut Out: Τα cut outs είναι απίστευτα σαγηνευτικά και τρομερά δημοφιλή στα κορίτσια που επιθυμούν να τραβάνε τα βλέμματα ή σε αυτές που έχουν τέλεια σώματα και δεν φοβούνται να τα δείξουν!
cut out-swimsuitcut out-swimsuit

Sequins: Εάν σας αρέσουν τα φανταχτερά ρούχα,τότε σίγουρα θα σας εντυπωσιάσουν τα μαγιό αυτά,τα οποία θα κάνουν θραύση φέτος στην παραλία.Θα φορεθούν σε όλα τα χρώματα,με μικρά κρυσταλάκια,κεντήματα κλπ.
sequined-bikini

Monotone: Tα μπικίνι σε ένα τόνο θα βρίσκονται πάντα ανάμεσα στα πιο αγαπημένα των γυναικών.Το φετινό καλοκαίρι τα παστέλ χρώματα,το πορτοκαλί καθώς επίσης και οι άσπρες αποχρώσεις θα κυριαρχήσουν.Ψάξτε για ενδιαφέρον λεπτομέρειες ώστε να αποφύγετε να δείχνετε βαρετές στην παραλία.
monotone bikini

Retro: Τα ρετρό είναι και πάλι στη μόδα.Παρόλο που οι άντρες δεν βρίσκουν ιδιαίτερα ελκυστικά τα ψηλοκάβαλα μπικίνι ή τα top που καλύπτουν τα πάντα,εντούτοις μπορείτε να δοκιμάσετε τα μαγιό αυτά προκειμένου να κρύψετε κάποια ατέλεια και να νιώθετε άνετα στην παραλία.
retro-swimwearretro-swimwear

Ruffles: Τα βολάν είναι παντού στις επιδείξεις μόδας και γι' αυτό υπάρχουν και σε τόσο μεγάλη ποικιλία στα μαγιό.Δεν είναι άσχημα και φαίνονται γλυκά.Αλλά καλό είναι να τα αποφύγετε ειδικά αν θέλετε να δείχνετε πιο λεπτή στην μέση!ruffled bikiniruffleв bikini

Bandeau: Τα μαγιό αυτά δείχνουν πολύ ωραία σε γυναίκες με μικρό στήθος,αλλά εάν κάποια γυναίκα με πιο πλούσιο μπούστο προσπαθήσει να το φορέσει το αποτέλεσμα δεν θα είναι και τόσο καλό.Είναι   πολύ καυτό μαγιό αλλά καλό θα ήταν να το σκεφτείτε διπλά πριν το φορέσετε.
bandeau-bikinibandeau-bikini