Subscribe:

Τεχνητά νύχια γρήγορα και φτηνά!

Τα όμορφα νύχια ως γνωστόν τραβάνε αμέσως την προσοχή! Σε όλες τις γυναίκες αρέσουν τα μακριά και περιποιημένα άκρα.. Η αλήθεια είναι πως για να πετύχουμε ένα πραγματικά τέλειο αποτέλεσμα, συνήθως πρέπει να έχει μεσολαβήσει κάποιος nail artist και ειδικά όταν μιλάμε για τεχνητά νύχια. Ευτυχώς όμως, υπάρχει πάντα και η πιο οικονομική λύση!
Ως γνωστόν πλέον, σε πάρα πολλά καταστήματα με είδη ομορφιάς υπάρχουν υπερβολικά οικονομικά πακέτα( κάτω από 2 ευρό) με ψεύτικα νύχια,σε διάφορα μεγέθη και επίσης με διάφορα σχέδια! Οι περισσότεροι ισχυρίζονται πως τα νύχια αυτά κρατάνε περίπου μια εβδομάδα, η αλήθεια όμως είναι πως εάν τα προσέχετε αρκετά, μπορούν να κρατήσουν μέχρι και ένα μήνα! Όσο δηλαδή θα διαρκούσε και το gel ή το ακρυλικό.

*Και δύο μικρές συμβουλές από προσωπική εμπειρία*: πριν την τοποθέτηση των νυχιών οι περισσότερες οδηγίες αναφέρουν πως πρέπει να λιμάρετε την επιφάνεια του νυχιού ώστε να είναι κάπως τραχιά για να κολλήσει καλύτερα το νύχι.ΔΕΝ χρειάζεται! Το νύχι θα κολλήσει εξίσου καλά και χωρίς αυτό!
Επίσης, πολλές κοπέλες, όχι μόνο για την τοποθέτηση των νυχιών, αλλά κάθε φορά που κάνουν μανικιούρ συνηθίζουν να κόβουν τα πετσάκια. Κορίτσια,αυτό ειλικρινά καλό θα ήταν να το αποφεύγετε, μιας και τα πετσάκια βρίσκονται εκεί για να αποτρέπουν την είσοδο των μικροβίων στα νύχια μας. Είναι προτιμότερο να χρησιμοποιήσετε το ειδικό ξυλάκι και με αυτό να σπρώξετε το πετσάκι προς τα μέσα!Το αποτέλεσμα δεν θα έχει καμία διαφορά με το να το είχατε αφαιρέσει τελείως!