Subscribe:

Lips Tips !!





Προκλητικά χείλη σε 6 κινήσεις

Πώς τα χείλη σου θα δείξουν πιο μεγάλα1. Χρησιμοποίησε fond de teint για να 'σβήσεις' το φυσικό τους περίγραμμα. Στη συνέχεια ταμπόναρε ελαφρά με διάφανη πούδρα. Χρησιμοποίησε ένα καλά ξυσμένο μολύβι και σχεδίασε το περίγραμμα ελάχιστα πιο πάνω από τοφυσικό, ακολουθώντας πάντα τη γραμμή του. Είναι σημαντικό να μην ξεφύγεις υπερβολικά από το φυσικόπερίγραμμα των χειλιών, γιατί το αποτέλεσμα δεν θα είναι κολακευτικό.
2. Με το ίδιο μολύβι (χρησιμοποιώντας το όμως πιο απαλά) «γέμισε» όλη την επιφάνεια των χειλιών. Κατόπιν άπλωσε με το ειδικό πινελάκι ένα κραγιόν στην ίδια απόχρωση με το μολύβι. Εναλλακτικά, επίλεξε ένα διάφανο gloss. Να θυμάσαι όμως ότι απαιτεί συχνή ανανέωση.
Πώς τα χείλη σου θα δείξουν πιο μικρά3. Χρησιμοποίησε concealer έναν τόνο πιο ανοιχτό από το φυσικό χρώμα τους και άπλωσέ το σε όλη την περιοχή για να 'σβήσεις' το σχήμα τους. Στη συνέχεια ταμπόναρε με πούδρα σε μορφή compact και με σκουρόχρωμο μολύβι κάνε το επιθυμητό περίγραμμα ακριβώς μέσα από το φυσικό σχήμα τους, ακολουθώντας πάντα τη γραμμή του.
4. Επίλεξε ένα ματ κραγιόν, κατά προτίμηση σκούρο (που κάνει τα χείλη να δείχνουν πιο μικρά) και άπλωσέ το με το ειδικό πινελάκι. Τοποθέτησε ένα χαρτομάντιλο ανάμεσα στα χείλη, πίεσέ τα και στη συνέχεια πέρασε άλλη μια στρώση από το ίδιο προϊόν για μεγαλύτερη σταθερότητα και διάρκεια.
Πώς θα πετύχεις το φυσικό κραγιόνΜε την προϋπόθεση ότι τα χείλη σου έχουν τέλειο σχήμα:
5. Άπλωσε ένα lip balm σε όλη την επιφάνεια των χειλιών.
6. Με ένα μολύβι πολύ κοντά στο φυσικό σου χρώμα σχεδίασέ τα και «γέμισέ τα» με αυτό και άπλωσέ το στο κέντρο των χειλιών ένα κραγιόν στην ίδια απόχρωση.